Ovdje ćemo najavljivati radionice te objavljivati dojmove uključujući fotografije…

Mala radionica prirodnog doživljaja edukativni je projekt namijenjen djeci, a uključuje roditelje, skrbnike, odgajatelje, učitelje, profesore, trenere. Tijekom radionice upoznajemo izvorne namirnice, pripremamo jednostavne svježe obroke od izvornih namirnica, uključujemo djecu u pripremu, vježbamo finu motoriku i povezujemo osjetila, okus, dodir, miris, sliku… u jedinstveni doživljaj.

Reakcije su nam pokazale da smo ostvarili ciljeve: pokazati zdravu alternativu, proširiti izbor namirnica i načina pripreme te pokazati kako djecu uključiti u pripremu, obitelji motivirati na aktivno sudjelovanje. Radionica je dobila ocjene 5 i 5+.

radionica01 radionica04a radionica19

Projekt Moj trenutak  namijenjen je u prvom redu obiteljima djece s posebnim zdravstvenim potrebama. Zamišljen je kao kontinuirani niz antistres radionica kreativnog izražavanja, odnosno radionica za obitelj tijekom kojih se roditelji i djeca posvećuju sebi. Cilj je preventiva oboljenja, komplikacija, antistres učinak boravljenjem u sadašnjem trenutku te građenje vještina i buđenje kreativnosti. Cilj je i kontinuiraano druženje roditelja i razmjena iskustava te edukacija javnosti o posebnim zdravstvenim potrebama oboljele djece.

radionica upoznavanja sezonskog vrtnog povrća 16-8-2014

radionica upoznavanja sezonskog vrtnog povrća 16-8-2014

DSCN0788

Moj trenutak: Od vune do cvijeta 19-6-2014

Moj trenutak: Od vune do cvijeta 19-6-2014

Moj trenutak: Od vune do cvijeta 19-6-2014

Moj trenutak: Od vune do cvijeta 19-6-2014

Novo:

U suradnji s Hrvatskim nanbudo savezom, a uz potporu HEP-a i volontera od rujna do prosinca 2015. godine provodimo LOL / Nanbudo kao zdrav način života, projekt zdravstveno usmjerene tjelovježbe za obitelj: seminarski program prevencije energijsko-terapijskim nanbudo tehnikama.

Najava radionica